A világ vége a VALÓSÁG kezdete…

Kilenc hónap az ÖNVALÓBÓL NÉZVE

-Felébredés és az azt követő mélyülés-

A felébredéssel kapcsolatban, avagy az önvaló tudatossá válásával önmagára, számtalan téves tudás kering spirituális körökben.

Sokan azt képzelik, hiszen jónéhány ismert tanító ezt tanítja, hogy a felébredés nem más mint eddig ismeretlen dimenziók és lények megjelenése, különleges képességek (pl: gyógyító erő) bekapcsolása, megmagyarázhatatlan testi és lelki tapasztalások átélése, teremtő erőd megsokszorozódása, és az életed irányításának kézbe vétele.

Ám ez nem így van! A felébredés annak meglátása, hogy minden eddig magadénak hitt tulajdonság, érzelem, gondolat, képesség és cselekedet csupán káprázat. Nem valóságos úgy, ahogy tekintesz rá.

Az elméd hiteti el veled, hogy te az vagy akiként tapasztalod magad, van neved, nemed, foglalkozásod és ezekkel azonosulsz. Azonosulsz továbbá a gondolataiddal, a cselekedeteiddel, az életednek hitt történettel.

De valójában te nem ez vagy, hanem az, aki mindezt figyeli. És ebből a figyelemből az is tisztán látszik, hogy semmi nem a te döntésed, nem a te akaratod, nem a te elképzeléseid szerint történik, bár látszólag úgy tűnhet.

Szóval a legkevésbé sem te mint személy teremted az életedet. Mindez történik veled, nem te csinálod.

Márpedig, ha nem te csinálod, akkor hogyan is tudnál változtatni rajta?

Mégis az történik, hogy a felébredést – tehát az önvalóra való ébredést és az azzal való azonosulást – követő mélyülés folyamán elkezdhetnek változni a megéléseid, az élethelyzeteid, az egészségi állapotod, a kapcsolataid, a hitrendszered.

Azáltal, hogy összeomlik az illúziója annak akinek képzelted magad a felébredést megelőzően, sokkal közvetlenebb tapasztalásba kerülsz az élet valódiságával, az igazsággal. Így azt élheted meg, hogy minden sokkal intenzíveben áramlik és nyilvánul meg rajtad keresztül.

Érzékenyebbé válhatsz, energikusabbá, lüktetőbbé, vonzóbbá vagy épp taszítóbbá, őszintébbé, gátlástalanabbá, korlátlanabbá, szerelmesebbé (egyszerre mindenbe szerelmessé), és egyben elfogadóbbá és harmonikusabbá.

Ha most azt érzed, hogy valami hatalmas erővel vonz efelé, egyúttal félelmetesnek is tűnik, az teljesen rendben van.

Az elméd retteg ettől a tudati átkapcsolódástól, mert számára ez az egész egy hatalmas veszteség.

Hisz a felébredéssel nyilvánvalóvá válik, hogy amit az elme elhitetett veled rólad, veled kapcsolatban, a kivagyságoddal kapcsolatban, az mind illúzió.

Mégis van valami, ami vágyik önmagára, igaz valójára ébredni benned.

Lehet, hogy ez már megtörtént veled. Akkor pontosan tudod, miről beszélek.

Ám lehet, hogy még nem történt meg, vagy megtörtént, mégis vannak elbizonytalanodásaid, elakadásaid az úton és keresed a mélyülés kapuit.

Ha így van, tarts velem szeptembertől 9 hónapon keresztül az önvalóban és nézzük meg együtt a felébredettség látásából azokat az életterületeket, amik az ego életed szempontjából a leginkább érdekelnek.

Miért érdekes az ego életed, ha a felébredésről van szó?

Egyáltalán nem érdekes! De ha még nem vagy elmélyülve a felébredettség valóságában, hamarabb mondasz igent, ha látszólagos “ego kapukon” keresztül hívlak az önvalóba.

Melyek ezek az “ego kapuk”?

 • magam – a személy (testelme)
 • család – szülők, gyerekek, rokonok
 • szerelem és párkapcsolat
 • pénz és anyagiak
 • egészség – betegség és gyógyulás
 • művészetek – a jelenlét alkotó ereje
 • spiritualitás – tévedések labirintusa
 • élet – örökkévalóság valamint születés és halál kérdése
 • Isten – teremtés és/vagy teremtődés, vajon mi irányítja az életet?

A felébredés egy pillanat, ami bármikor bekövetkezhet.

Megtörténhet spontán, megtörténhet segítséggel, akár úgy, hogy eljössz hozzám, vagy egyszerűen csak olyan ember közelében vagy sokat, aki már az önvalóból látja az életet.

Igazából a felébredés nem egy történés, mert már az a valódiság vagy, amit keresel, csak még nem tudsz róla. Ezért a felébredés a személyed számára sosem fog megtörténni.

Hanem egyszercsak rádöbbensz, hogy mindigis az voltál. És az az AZ, nem a személy. És ebben a pillanatban a személy valóságossága megszűnik. Ezért mondom, hogy a személy sosem ébred fel.

A személy megszűnik úgy, ahogy addig valósnak hitted, de az élet megy tovább…

Sőt az ÉLET ekkor kezdődik igazán. Mert az igaznak hitt világod végetér, ott kezdődik a VALÓSÁG 🙂

A személyes együttlétek (melyekről felvétel készül így utólag is megnézheted, ha nem tudsz jelen lenni) helyszíne és időpontjai:

 • Hollókő, Zenit Jurta – Sport u. 9.
 • Szeptembertől májusig minden hónap utolsó szombatján 16.00-18.00-ig (kivéve december a karácsony miatt, valamint március a Húsvét miatt, más időponton találkozunk!!!) A kétórás együttlét után még lehet maradni egy kis szabad beszélgetésre…
 • Szeptember 30.
 • Október 28.
 • November 25.
 • December 16.
 • Január 27.
 • Február 24.
 • Március 23.
 • Április 27.
 • Május 25.

Ennek a pár hónapnak a lényege elsősorban a személyes együttlétekben van, ahol mélyülünk az önvaló végtelenségében.

Amennyiben szeretnéd a felébredést még a kurzus előtt megélni és úgy tovább mélyülni a 9 hónapon keresztül, jelentkezz személyes találkozásra.

A kurzus 10 fővel indul! Ha úgy érzed, itt a helyed, jelentkezz mihamarabb az első hónap díjának befizetésével!

Jelentkezés a 9 hónapra valamint a személyes találkozásra: sziebigt@gmail.com

Részvételi díj:

Prémium tagoknak 15.000 Ft / alkalom, ami tartalmazza, hogy a 9 hónap alatt a személyes találkozások közti időszakban van lehetőség on-line kapcsolattartásra és kommunikációra. Lesz erre egy külön felület, amikor elindul a csoport.

Mindenki másnak 25.000 Ft / alkalom, ugyanúgy a fenti feltételekkel.

Szeretettel várlak:

Sziebig Tímea

%d bloggers like this: