Mindenki másképp AZ – NÉZD MEG UTÓLAG!!!

on-line + személyes találkozás + ajándék csoportos együttlét

ÍZELÍTŐ VIDEÓK A LAP ALJÁN… 🙂

A felébredés elsősorban azt jelenti, hogy már nem csak a személyed- vagy egy másik személy szemszögéből tudod látni a világot, hanem a személytelenség tágas és minden szerepet, játszmát leleplező perspektívájából is.

Megjelenik azaz önmagára ébred a tiszta, szándéktalan és céltalan VAN-ság látása rajtad keresztül, s onnantól kezdve a személytelen önvalóból IS(!) látsz, majd egyre inkább onnan figyelsz mindent.

Ez azzal a megéléssel párosul, hogy meglátod a vetített világ megtévesztő jellegét, és a mögötte lévő igazságot.

Vagyis meglátod, hogy mi a valóság! AZ, ami minden káprázat és szemfényvesztés leomlása után marad!

És mi a káprázat és szemfényvesztés? Mindaz, amit jelenleg a lényednek, az életednek, a világban megnyilvánultnak gondolsz és érzékelsz.

Az önvaló látásmódja felfoghatatlan az elme számára, hisz azzal együtt, hogy önmagában teljes, mégis olyan egyszerű, hogy lehetetlen megnevezni és képtelenek vagyunk képeket alkotni ezzel kapcsolatban.

Azonban mindannyian ismerjük, csak nem tudunk erről.

Igen, mindannyian ismerjük, mert csak látszólag vagyunk különbözőek…

Ami valójában azt jelenti, hogy mindenki MÁS-KÉP (ugyan)AZ.

Az elmúlt hónapok során elmondhatatlanul erős energiasodrásba kerültem, ami egy rendkívül fájdalmas, présszerű testi érzéssel párosulva törte össze a bennem lévő ellenállást azzal kapcsolatban, hogy végre elkezdjek a fentebb írtakkal kapcsolatbab gátlások nélkül megnyilvánulni. Mert egyszerűen nem történhet másként.

Egy pillanat alatt megérkezett ennek a „hogyanja”, amit az alábbiakban olvashatsz.

1.

 • 3 alkalmas on-line együttlét AZ-ban AZ-ból, vagyis a felébredett tudatosság áramlásában, 3 egymást követő napon, mert ez az intenzitás kívánkozik most.
 • A témákat az együttlét rezgése hívta be.
 • Időpontok: ha nem tudtál jelenlenni, NÉZD MEG UTÓLAG!

2.        

 • Egyéni személyes találkozás Hollókőben, ahol meg tudod tapasztalni (egy nagyon egyszerű „technika” segítségével), ahogy az ébrenlét önmaga tudatosságára ébred benned, rajtad keresztül.
 • Amennyiben ez már valaha megtörtént veled, de újra az alvó tudatosság állapotába kerültél, ismét a VAN-ság tiszta energiájába tágulunk.
 • A VAN-ság az az állapot, amiben egyrészt a megrekedtségek el tudnak kezdeni kioldódni belőled testi-lelki vonatkozásban egyaránt. És ezt nem te és nem én csinálom, sőt senki nem csinálja, hanem történik.
 • Másrészt a VAN-ságban felerősödnek bizonyos energetikai sodrások, amik abba az irányba segítenek mozdulni (lehet, hogy épp nyomnak, vagy taszajtanak, ahogy velem is történt), amerre valóban menned kell, csak valami a személyedből adódóan akadályozza ezt.
 • Időpontok: egyelőre csak június hónapban, személyes egyeztetést követően.

3.

 • Ajándék alkalom – csoportos együttlét Hollókőben a ZENIT Jurtában, mindazok számára, akik résztvettek az on-line együttléteken és voltak személyes találkozáson is.
 • Ezen alkalommal lehet kérdezni, tapasztalatokról beszámolni, és csoportosan megtapasztalni a VAN-ságban fürdőzés gyönyörűségét.
 • Időpont: augusztus 12. szombat 18.00 – Zenit Jurta Hollókő

Árak:

 1. 3 alkalmas on-line együttlét, visszanézhető felvételekkel
 2. Prémium tagoknak 10.000 Ft.
 3. Mindenki másnak 20.000 Ft.
 • Személyes találkozás Hollókőben
 • Prémium tagoknak tetszőleges összeg adomány jelleggel
 • Mindenki másnak 20.000 Ft.
 • Ajándék csoportos együttlét a Zenit Jurtában – mindenki számára ingyenes, aki résztvett a 3 alkalmas on-line együttléten (vagy akár utólag nézte meg felvételről), valamint igénybe vette az egyéni személyes találkozás lehetőségét június hónapban.

Jelentkezés és további egyeztetés: sziebigt@gmail.com

Részletek a teljes videó anyagából:

%d bloggers like this: