Prémium tagság

TETSZŐLEGES HAVI DÍJJAL

Az SZÍMEA Prémium tagság elsősorban azért jött létre, hogy lehetőség legyen egy AZ önvaló látásából történő, on-line rendszeren keresztüli csoportos formájú kapcsolattartásra.

!  Ez a TAGSÁG, az EGYETLEN hely, ahol SZEMÉLYES beszélgetést és találkozást tudok biztosítani számodra.

! A tagsághoz tartozik a ingyenes zárt Szímea PRÉMIUM Fb csoport!

! A tagságot kockázatok nélkül (visszafizetési garanciával) kipróbálhatod és annyit fizetsz érte, amennyit megfelelőnek érzel.

Nézd meg MI történik a Szímea PRÉMIUM tagságban:

on-line csoportos konzultáció havonta

Fürdőzés az önvalóban különféle témákon keresztül. Ilyen csoportos konzultációra kizárólag a csoporttagoknak van lehetőségük. Bejöhetsz a konzultációra akkor is ha kérdésed van, és akkor is, ha csak érdeklődő vagy.


heti élő bejelent-kezések

A felébredés kapcsán felmerülő kérdésekről tartott élő adás idején azonnal fel tudod tenni a kérdéseidet, vagy elmondhatod meglátásaidat, nem kell megvárnod legközelebbi csoportos konzultációt.


videók, írások

A legmélyebb üzeneteket tartalmazó videók és írások, teljes terjedelemben csak a Prémium csoportban kerülnek közzétételre.


kérdezz-felelek

Ha olyan kérdésed van, amit nem szeretnél nyilvánosan feltenni, megírod nekem és anonimitásodat megtartva válaszolok rá nyílt videóban, vagy írásban.


5.000 Ft kupon

Regressziós utazásra használhatod fel, akár minden hónapban, amikor tagságot váltasz.


ajándék előadások

Évente több alkalommal tartok nyilvános előadásokat, melyekre limitált számú jegy kapható. Ezek az előadások számodra ingyenesek. Amiért mások fizetnek, te megkapod ajándékba!


elsőbbség

Kislétszámú rendezvényeken való részvételre a Prémium tagok elsőbbséget élveznek.


szakértők

Kizárólag ebben a csoportban hívok szakértőket különféle témákban (pl.: gyógynövény, intimtorna stb…), amelyeket TE és a tagok megszavaznak.


közösség

Az önvaló nem egy téma, hanem a valóság tiszta látásának tere. Éppen ezért nehéz róla olyanokkal beszélni, akik ezt nem élik vagy nem keresik. Ebben a közösségben felébredettek vagy a felébredést keresők vannak, ezért könnyen szót tudsz érteni.


visszatekintés

Függetlenül attól, hogy mikor csatlakozol, visszanézheted a korábbi tartalmakat is

ÁR

A Szímea PRÉMIUM havi tagsági díja: amennyit megfelelőnek érzel

Visszafizetési garancia: ha most csatlakozol először, az első hónap végén, amennyiben másra számítottál, mint amit kaptál, visszakérheted a befizetett összeget, amit 8 napon belül visszautalok számodra.

JELENTKEZÉS (kérlek, nagyon figyelmesen olvasd el, és kövest az iránymutatásokat a sikeres csatlakozás érdekében!):

Az havi tagsági díjat (a tagság egy hónapra érvényes) az oldalon történő regisztrációval/fiók létrehozásával, majd az általad meghatározott tetszőleges összeg átutalásával tudod indítani.

A regisztrációkor/fiók létrehozásakor felhasználónévnek a Facebookon használt nevedet add meg, ami azért szükséges, mert annak alapján tudlak meghívni a tagsághoz tartozó ingyenes Szímea Prémium Fb csoportba, ahol a heti bejelentkezések és a további videós és írásos tartalmak is találhatók.

Kérlek, miután regisztráltál, jelölj be engem a személyes Fb oldalamon ( https://www.facebook.com/timea.sziebig ), mert csak így fogok tudni meghívót küldeni, ami fizetés után 48 órán belül kiküldésre kerül. A havi élő on-line találkozások, tehát a tagsági konzultációk Zoom rendszeren keresztül történnek majd. Ezek belépési linkjét is mindig az Fb. csoportban teszem közzé.

SZÍMEA – Sziebig Tímea

%d bloggers like this: