Prémium tagság

TETSZŐLEGES HAVI DÍJJAL

Az ÉG-SZER Prémium tagság megújult formájában elsősorban azért jött létre, hogy lehetőség legyen egy on-line rendszeren keresztül történő csoportos formájú személyes kapcsolattartásra velem, valamint iránymutatást nyújtson számodra az élet legfontosabb kérdéseiben (kapcsolatok, szerelem, egészség, anyagiak, világhelyzet) és meg tudja könnyíteni ezáltal a mindennapjaidat.

Mindezekhez aktuálisan segítségül hívom a csillagos ég fényüzeneteit.

!  Az ÉG-SZER PRÉMIUM TAGSÁG, az EGYETLEN hely, ahol SZEMÉLYES segítséget (konzultációt) tudok biztosítani számodra, csoportos on-line összejöveteleken,.

! A tagsághoz tartozik a ingyenes zárt ÉG-SZER PRÉMIUM Fb csoport! A tagság, új formájában 2022 áprilistól kerül „teszt üzemmódba”, ami azt jelenti, hogy kockázatok nélkül (visszafizetési garanciával) kipróbálhatod és annyit fizetsz érte, amennyit megfelelőnek érzel.

Nézd meg MIT KAPSZ az ÉG-SZER PRÉMIUM tagsággal és mindez MIBEN TUDJA MEGKÖNNYÍTENI az életedet:

on-line csoportos konzultáció havonta

Az időm, a figyelmem CSAK a Tiétek! Ilyen csoportos konzultációra kizárólag a csoporttagoknak biztosítok lehetőséget. Bejöhetsz a konzultációra akkor is ha kérdésed van, és akkor is, ha csak kiváncsi vagy, milyen témák kerülnek porondra.

Célirányosan a kérdésedre vonatkozó választ kapsz a jelen élethelyzeteddel (párkapcsolat, család, munka, anyagiak, egészség…) kapcsolatban, tőlem és a csoporttagok véleményét is megismerheted, sőt Te is segíteni tudsz a többieknek.


heti élő bejelent-kezések

Élő adás idején azonnal fel tudod tenni a kérdéseidet, nem kell megvárnod legközelebbi csoportos konzultációt.

A csoportból egyidejűleg többen is kérdeznek és hozzászólnak a témához… A másik kérdése, a Te válaszod lehet.


videók, írások

A legértékesebb információkat tartalmazó videók és írások, teljes terjedelemben csak a Prémium csoportban kerülnek közzétételre. Az ingyenes ÉG-SZER csoportba csak ritkán és röviden teszek elérhetővé üzeneteket. 

Folyamatosan figyelem a TE igényeidet és a csoporttagok igényeit és célirányosan azokban a témákban készítek videókat, írásokat, amik a legérdekesebbek és leghasznosabbak a számodra és közösség számára.


kérdezz-felelek

Ha olyan kérdésed van, amit nem szeretnél nyilvánosan feltenni, megírod nekem és anonimitásodat megtartva válaszolok rá nyílt videóban, vagy írásban.

Ahogy másoknak tanulságos lehet a Te kérdésedre adott válasz, úgy Te is sokat meríthetsz a mások élethelyzetére adott iránymutatásokból.


5.000 Ft kupon

Regressziós utazásra használhatod fel, akár minden hónapban, amikor tagságot váltasz.

Ez az összeg fedezheti az útiköltségedet, ha messzebbről jössz, vagy megnyered vele a következő havi tagsági díjad felét.


ajándék előadások

Évente több alkalommal tartok nyilvános előadásokat, melyekre limitált számú jegy kapható. Ezek az előadások számodra ingyenesek.

Amiért mások fizetnek, Te megkapod ajándékba.


elsőbbség

Kislétszámú rendezvényeken való részvételre a Prémium tagok elsőbbséget élveznek.

Résztvehetsz olyan előadáson, vagy gyakorlati együttléten (pl. regresszió, párkapcsolati tréning stb), ami nem is kerül meghirdetésre a nagyközönség előtt.


szakértők

Kizárólag ebben a csoportban hívok szakértőket különféle témákban, amelyeket TE és a tagok megszavaznak.

Egyetlen csoportba való csatlakozásod, több számodra fontos témát is lefed, amikben minőségi információkat kapsz.


közösség

Hasonló értékrendű, különböző élethelyzetben élő emberek közössége, nem csupán megértő nyitottságot, de új meglátásokat, tanulságos példákat is nyújthat.

Olyan helyen vagy, ahol teljesen őszintén megoszthatod a megéléseidet is és a véleményedet is. Bármelyiket teszed, segítséget kapsz és egyúttal segítesz másoknak is.


visszatekintés

Függetlenül attól, hogy mikor csatlakozol, visszanézheted a korábbi tartalmakat is

Így akár egyetlen havi tagsággal az összes idei évben készült témapárkapcsolat, egészség, anyagiak aktuális helyzet – iránymutató videóit írásait életed jobbítására fordíthatod.

ÁR

Az ÉG-SZER PRÉMIUM havi tagsági díja: amennyit megfelelőnek érzel

Visszafizetési garancia: ha most csatlakozol először, az első hónap végén, amennyiben másra számítottál, mint amit kaptál, visszakérheted a befizetett összeget, amit 8 napon belül visszautalok számodra.

Az időszakos EGYÉNI KONZULTÁCIÓ (júli. 20 – aug. 31.) ára:

ÉG-SZER Prémium tagsággal: 19.000 Ft

Külsősöknek: 25.000 Ft

A konzultációk időtartama 90 perc, ami csak egyben vehető igénybe.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy a kapacitásom véges, ezért csak limitált számú egyéni konzultációt tudok vállalni. Ha szeretnél jönni, jelentkezz mihamarabb, mielőtt betelik a létszám.

JELENTKEZÉS (kérlek, nagyon figyelmesen olvasd el, és kövest az iránymutatásokat a sikeres csatlakozás érdekében!):

Az havi tagsági díjat (a tagság egy hónapra érvényes) az oldalon történő regisztrációval/fiók létrehozásával, majd az általad meghatározott tetszőleges összeg átutalásával tudod indítani.

A regisztrációkor/fiók létrehozásakor felhasználónévnek a Facebookon használt nevedet add meg, ami azért szükséges, mert annak alapján tudlak meghívni a tagsághoz tartozó ingyenes ÉG-SZER Prémium Fb csoportba, ahol a heti bejelentkezések és a további videós és írásos tartalmak is találhatók.

Kérlek, miután regisztráltál, jelölj be engem a személyes Fb oldalamon ( https://www.facebook.com/timea.sziebig ), mert csak így fogok tudni meghívót küldeni, ami fizetés után 48 órán belül kiküldésre kerül. A havi élő on-line találkozások, tehát a tagsági konzultációk Zoom rendszeren keresztül történnek majd. Ezek belépési linkjét is mindig az Fb. csoportban teszem közzé.

Sziebig Tímea

%d bloggers like this: